onsdag 1. februar 2012

Glory Halleluja


Det er så vakkert med glorier at jeg bare MÅÅÅÅ fortelle om det og vise dere disse vakre, skinnende, lysende runde formene som omkranser hellige mennesker, særlig kvinners, hoder. Et menneske med glorie er noe helt spesielt.  Glorien opphøyer dem til noe overmenneskelig og gir dem et liv folk flest bare kan drømme om. Det helt spesielle med dem som har glorie er at de har kontakt med det aller helligste, han som vet og kan alt, som styrer livene våre og verdenen vi lever i.

Med en glorie vil man bli lagt merke til og bli husket til evig tid. Om det bare er utvalgte mennesker som er sikret evig liv, er man i hvertfall sikret om man har glorie. Mennesker med glorier dør aldri. Man blir heller aldri alene om man har glorie. Alle vil være sammen med en person som er omkranset av en glorie.  Det er tiltrekkende, helligt og tøfft.

En glorie er noe alle burde hatt. Men hva som skal til for å få en glorie er et helt annet spørsmål. Jeg tror det hjelper å gjøre gode gjerninger. Prøv gjerne å gjøre en god gjerning. Etterpå kan du se i speilet om du har fått deg en glorie. Hvis det ikke går må du bare fortsette og fortsette, helt til du kanskje, en vakker dag, er blitt tildelt en slik helligdom, du også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar